Közös sikereink

Referenciák

Ti mondtátok, Ti írtátok…

“Vonakodtam eleinte a coaching gondolatától, de egy percét se bántam meg.
Mióta Ritával beszélgetek, sokkal tudatosabban tudok figyelni magamra és a gondolataimra.
Ami még szembetűnőbb,hogy nem csak én de a környezetem is észrevette rajtam a változást, már pár alkalom után!
Rita személyében egy kedves és segítőkész embert ismerhettem meg, aki felkészülten várja, hogy segíthessen másoknak.
Csak ajánlani tudom, annak aki úgy érzi megakadt a életének valamelyik részén, vagy nem tud úgy fejlődni ahogy szeretne.

László- 25 éves (online coaching folyamat)

“Pár alkalom is elegendő volt ahhoz, hogy lássam, amit korábban akadályként gondoltam, azt más gondolkodásmóddal és szemlélettel át tudom formálni előnnyé, pozitív tulajdonsággá. Rita segített abban, hogy rendszerezzem a fejemben, melyek az igazán fontos és lényeges dolgok, melyek azok a területei ez életemnek, amelyek jól, illetve kevésbé jól működnek. Megvizsgáltuk, hogy a jól működő területeken elért sikereimet, a már megszerzett tapasztalataimat hogyan tudom átültetni más élethelyzetekbe a problémák megoldása érdekében. A coaching során megtapasztaltam, hogy a rossz beidegződéseim, szokásaim elhagyásával a felszabadult energia és idő a céljaim elérésére fordíthatóak.”

-Brigitta 30 éves-

“A mostani volt az első találkozásom a coachinggal, ami egy teljesen pozitív élmény volt számomra. Hálás vagyok azért, hogy egy másik perspektívából is ráláthattam a mindennapi problémáimra, és egyszerű példákkal magam jöhettem rá a válaszokra. A beszélgetések jó hangulatúak voltak, miközben nem tértünk el a fő problémától. Úgy érzem ez a két alkalom nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a jövőben egy pozitívabb életszemléletet tudjak kialakítani.”

-Bogi 20 éves-

“Korábbi negatív tapasztalataim miatt féltem attól, milyen lesz a coaching ülés. Megnyílhatok-e őszintén anélkül, hogy visszaélne a másik fél a tőlem kapott bizalommal? Rita már az első találkozásunk alkalmával megnyugtatott, hogy nem kell tartanom semmitől, és így is volt. Teljes mértékig biztonságban éreztem magam mindvégig, nem kellett attól tartanom, hogy megítél, kellemetlen helyzetbe hoz. Mert igen, korábban annyira rossz élményem volt egy hasonló szituációban, hogy nekem ez nagyon fontos szempont volt. Rita egy pillanatra sem adott okot arra, hogy elbizonytalanodjak abban, jól döntöttem, amikor elmentem hozzá.
Az a hasonlat jutott az utolsó ülésen eszembe, amikor a kis elefántot kikötik egy oszlophoz, és nagy korában is a körül a cölöp körül sétál körbe-körbe. Az a pár négyzetméter a világa, mert nem tudja, hogy már el tudna menni könnyedén. Én is úgy éreztem magam, mint az elefánt, de Rita megmutatta, hogy ki tudom húzni a cölöpöt, és oda megyek, ahová csak akarok. 🙂
Köszönöm szépen még egyszer! :).”

– Judit-

“Meg szeretném köszönni neked a felkészült, segítő és precíz munkádat. Nagyon örültem a coaching alkalmaknak, és mint egy kisgyerek izgatottan vártam mindig a következőt. Már a kezdetektől szimpatikus voltál a nyugodt, határozott és magabiztos személyeséged által. A beszélgetéseink ezáltal könnyedén és gördülékenyen folytak, úgy mintha régóta ismernélek.

Mégis láttam, hogy jól felépített és felkészült stratégia szerint dolgozol. Mindig pontosan tudtad mikor, mit és hogyan kérdezz tőlem ahhoz, hogy tisztán láthassam a saját utamat.

Soha nem mondtad meg, hogy mit és hogyan tegyek, mindig csak segítettél, hogy a megoldásra magam jöjjek rá. Az önbizalomhiányom és kisebbrendűség érzésem minden alkalommal egyre jobban csökkent.

Hálás vagyok a precíz munkádért! Köszönöm szépen!”

Mariann Németországból 37 éves-

„Sziasztok Maya vagyok, Angliában élek. Ritával a kapcsolatot eleinte a foglalkozása megismerése végett vettem fel. Kíváncsi voltam miből is áll egy beszélgetés. Rita nagyon kedves volt és érdeklődő, az elejétől fogva készséggel fogadta a kérdéseimet, és rendkívül rugalmasan kezelte az időbeosztásom korlátait. Igazodott hozzám. A beszélgetéseket hívnám inkább valamiféle monológnak, önmagaddal folytatott diszkurzusnak. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy rengeteg problémával küzdünk (munka, párkapcsolat) meg-megvitatjuk magunkban a dolgokat majd vállrándítva, általában beletörődöm sóhajjal gondoljuk, hogy ez van, ez adatott. Ilyen az élet! De milyen? Ez nagyban a mi nezőpontunktól is függ. Rita, mint a megelevenedett belső monológom kérdezőfele volt jelen a coaching folyaman. Miért? Hogyan? Lehetne másképp? Miért rossz? Hogy lehetne jobb? Kérdezett, gondolkodtatott, kimondatta a bennem motoszkáló bántó, önmagamra és ezáltal az életemben minden másra kártékonyan ható gondolatokat. Rájöttem, hogy a saját ellenségem vagyok ezen gondolataimmal, hogy mindent lehet másképp, hogy a pozitív gondolkodást nehéz elsajátítani, nehezebb, mint képzeltem, hogy még el sem kezdtem az utat. Mert egyszerűbb megrándítani a vállat, s azt gondolni, ez úgysem lesz jobb, az élet mar csak ilyen sz@r, mint önmagunk erejéből összpontosítani a földre zuhanásból az újbóli talpra állás örömére koncentrálni, a boldog pillanatainkra s a ránk váró kihívásokra, amiket hívhatunk így is, vagy akár lehetőségeknek.

Köszönöm Rita a segítséget és az útmutatást!”

„Már az első beszélgetés után megnyugvást kaptam. Sikerült jobban elfogadni, megérteni, mit miért teszek, illetve inkább nem teszek, pedig lehetne. Szeretetteljesebben állok magamhoz, elfogadóbb vagyok, és tudom, ha legközelebb elbizonytalanod, tudok segítséget kérni a tovább haladáshoz.”

Zsuzsi

“Nagyon vártam már az előre egyeztetett coaching beszélgetést Ritával, hiszen valójában nem tudtam hogyan is zajlik egy ilyen beszélgetés. Bár Ritával már régóta ismerjük egymást, most mégis egy új arcát mutatta meg számomra. Nagyon érdekesnek találtam a kérdezési technikáját, melyből csak a pozitív impulzusok áradtak. A beszélgetés során rájöttünk mi is az én gyenge pontom, melyre a coacholást érdemes folytatni. Rita nem megmondja helyettük mit tegyünk vagy hogyan tegyük a továbbiakban, ennek rávezetésére, illetve a megerősítésében segít. Ajánlom mindenkinek, aki elhatározta, hogy változtatni szeretne az életén, hogy az életet ne túlélje, hanem MEGÉLJE végre! Izgatottan várom a következő beszélgetést! 😉 Köszönöm Rita!”

-Zsófi 30 éves-

“Kedves Rita,
nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget,amit tőled kaptam az elmúlt hetekben!Köszönöm a lelkiismeretes munkád,amit mindig úgy éreztem,hogy 100%-os.Segítségeddel és rávezető kérdéseiddel elkezdtem a “problémáimat” illetve önmagam más nézőpontból kezelni.Nagyon tetszett a coachingban,hogy nem mentél bele a múlt sérelmeibe,hanem mindig a “MOST”-ban dolgoztunk tehát jelen időben!Ha bármikor
picit kétségbe esek ,azonnal eszembe jutnak a kérdéseid!
Elindítottál egy másik úton,ami el sem hinnéd mennyit segített nekem.
Remélem még sok olyan ember segítségére tudsz lenni,akik “elakadtak” út közben és nem tudják merre tovább.Szerintem hatalmas segitség ez a mai fiataloknak és idősebbeknek, hiszen nagyon sokan vannak igy akik nem mernek segítséget kérni.Természetesen te sem vagy varázsló és ehhez partnernek kell lenni,de köszönöm ,hogy megmutattad,hogy soha senki nem tudhatja jobban a választ csak saját magad!:))
Kivánok neked a jövőben minden jót!”

Viki- 25 éves (online coaching folyamat)

“Régóta éreztem azt, hogy változtatni szeretnék az életemen, mert ez így nem jó. Akkor még nem tudtam megfogalmazni mit is szeretnék. Ekkor találkoztam Ritával. Már az első beszélgetésünk alkalmával leraktam nála egy hatalmas terhet, amit régóta cipeltem magammal. És ez minden további alkalommal ugyanígy megtörtént. Teljesen megváltozott az életem, van jövőképem, nem görcsölök a problémákon, a jövő nem csak egy sötét mumus számomra. 57 éves elmúltam és pár alkalom elég volt arra, hogy teljesen megváltozzon az életem. Nyugodtabb vagyok, a rengeteg gyógyszert, amit hosszú évek óta mindig szednem kellett – és aminek a negatív mellékhatása már jelentkezett – fokozatosan csökkentem, egyre kevesebbet szedek. Ritának köszönhetően más ember lettem, örülök, hogy megismertem. Nagyon kedves és jó szakember, több éves negatív spirálból húzott ki, teljesen megváltoztatta az életemet. Pár beszélgetés alatt elérte azt, amit az orvosok gyógyszerrel évekig nem tudtak.”

-Zsuzsa 57 éves-

“A coaching folyamat óta sokkal kellemesebbé vált az élet. Jó irányba tereltél, pedig igazából nem tettél semmit azon kívül, hogy rávezettél arra: egyedül én vagyok képes a változásra. Nagyon hálás vagyok ezért. Köszönöm!”

-Zoltán- (online coaching folyamat)

“Drága Rita! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, hogy a MAGAM tükrében észre veszem, látom és elhiszem MAGAM!”

-Ági-

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ

Pin It on Pinterest