Kapcsolat

 

Itt léphetsz velem kapcsolatba!

A coaching ülések mindig előre egyeztetett időpontban történnek. 

​A távolság nem akadály. Hála Alexander Graham Bell találmányának és a mai modern világ vívmányainak.

Mobil/Viber/WhatsApp

Mennyibe kerül?

Mindennek megvan az ára, de vajon mennyi az értéke? A legnagyobb tőkénk, vagyonunk mi magunk vagyunk. Ha megfelelő az önbizalmunk, az önértékelésünk, hiszünk magunkban, megvan a belső békénk, harmóniánk, akkor a mindennapokat tudatosan, elégedetten élhetjük meg. A felmerülő akadályokat bátrabban, könnyebben vesszük mind a munkában, mind a magánéletben. A problémára kihívásként tekintünk és a megoldást keressük. A kapcsolataink harmónikusak. Az életünkben felmerülő változásokat könnyedebben kezeljük. A legnagyobb kincsünk mi magunk vagyunk! Érdemes ápolni, foglalkozni saját magunkkal, hogy az életünket megéljük, túlélés helyett.

„Nem érdekel, hogy milyen jól megy az üzleti vállalkozása, mivel ön nem törődik magával. Lehet, hogy az üzleti ügyei nagyon jól mennek, ám önnek a legfontosabb tőkéje SAJÁT MAGA. Egyre csak kivesz és kivesz az egészsége bankszámlájáról, aminek az lesz a vége, hogy összeomlik, hacsak nem fektet be ebbe a bankba hamarosan némi gondoskodást.”

Ismerős?
Hajtjuk a pénzt, végig száguldunk az életünkön, képesek vagyunk megállás nélkül dolgozni, rohanni, hogy sikeresek legyünk. Csak eközben a legfontosabb elemről feledkezünk meg: SAJÁT MAGUNKRÓL.
Már csak azt vesszük észre, mikor az „elem lemerült”.

Az ár meghatározható, az értékét Te adod meg.

 

Küldj nekem üzenetet / Kérj időpontot!

Üzenetedre 24 órán belül válaszolok (de igyekszem még hamarabb…)

13 + 3 =

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Pin It on Pinterest