Közös sikereink

Referenciák

Ti mondtátok, Ti írtátok…

“Fogorvos vállalkozóként, magánemberként felismertem, hogy “elakadások” hátráltatnak. Sok jót hallottam Ritáról, aki megkeresésemre készséggel vállalta a támogatásom. Beszéltünk vállalkozásról, sikerről, önbizalomról, hiedelmekről, családról, barátságról, énidőről (is). A vicces az, hogy nem instant recepteket kaptam, hanem útmutatást, rávezetést a nehézségeim gyökerére, majd azok feloldására. Jelenleg megkönnyebbülten, magabiztosabban, bátrabban haladok a céljaim felé! És ha újra elakadok, tudom kihez forduljak! Kösz mindent Rita!”

-Dr. Maros Tamás-

“Én 4 alkalmas coaching folyamaton vagyok túl, és bátran kimerem jelenteni,hogy Rita segítségével meg tudtam változtatni az életemet. Szuper “eszközökkel” vezetett rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a gondolkodásomat, ezáltal az életemet. Már nem csak “próbálom” ezt vagy azt megtenni, hanem megteszem. A coaching beszélgetések nagyon jó hangulatban teltek,és mindig sikerült felnyitnia valami újra a szememet. Meleg szívvel ajánlom Ritát mindenkinek aki elakadt az élet útvesztőjében. Forduljatok hozzá bizalommal. 4 alkalom után teljesen megváltozott az életem. Köszönöm Rita”

-Török Márta-

Mit adott neked

Én rengeteget halogattam, halogatok. Azonban a közös alkalmakkor sikerült megtanulnom mire figyeljek, hogy ez ne következzen be. Ezek egyszerű dolgok, de az emberben mégsem fogalmazódik meg magától. Már jóval hamarabb észreveszem a problémát, és tudok rajta dolgozni! 

Hogy érzeted magad

Remekül, teljesen felszabadultan tudtam beszélni, semmi sem feszélyezett. 

Miért ajánlanád másoknak is.

Mert hiába gondoljuk, hogy egyedül, majd megoldjuk a problémánkat, fel kell ismerni amikor már saját magunkat akadályozzuk. Ezekkel a beszélgetésekkel, olyan gondolatokat mondtam ki amiket eddig sosem fogalmaztam meg, legfeljebb a fejemben. Nagyon jó irányba indított el!

-Klement Bence-

“dr. Konkoly Ritát receptre kellene felírni azoknak, akik egy kicsit is hajlamosak kételkedni önmagukban, a képességeikben.
Személy szerint olyan akadályokat fedeztem fel és oldottam fel magamban a 4 alkalom során, amiknek a létezéséről nem is tudtam.
Sokkal többet kaptam annál, mint vártam:

eszközöket

önbizalmat

cselekvési tervet

felszabadultságot

jókedvet, ami a környezetemre is átragad

Menjetek Ritához, amíg még nem emel árat. Minden percet megér, amit vele dolgoztok!”

-Kovács Péter- https://szovegesprofit.hu/

“Kedves Rita!

 
Nagyon elégedett vagyok a munkáddal, tényleg visszatereltél a helyes útra, hogy tovább tudjak fejlődni!
Először nem igazán tudtam, hogy valóban szükségem lesz-e rád? Elbagatelizáltam magamban a problémát, ezáltal el is odáztam. Már-már üvöltött, mire eljutottam hozzád. Rengeteg jó kérdést tettél fel, amitől rádöbbentem, hogy valójában nem is vagyok tisztában saját magam értékeivel. Megrekedésem oka az önbizalomhiány volt. 
Szeretnék fejlődni, továbblépni a munkámban, szakmámban, amihez elengedhetetlen a jó önismeret. Jó vezetővé szeretnék válni, aki tisztában van az értékeivel és a korlátaival. És az utóbbi nagyon hangosan zúgott a fejemben, az előbbi kárára. Hála segítő kérdéseidnek és vezetésednek, most már tudatosan figyelek arra, hogy a pozitív gondolataim legyenek túlsúlyban, és elnyomjam a negatívan duruzsoló kis ördögöt a fülemben.
Örök hálám! 
Mindenkinek javaslom Ritát, az énidőt szerintem mindenkinek nála kéne kezdeni. Utána már nem lesznek felesleges körök, tudni fogod merre kell menned, ha el akarod érni a céljaidat!”

-Mohácsiné Palásti Márti- 

https://martassist.hu/

“A rohanó világban az ember képes az elért eredményeit természetesnek venni és inkább azzal emészteni magát, amit nem ért el. Ezek a dolgok képesek kihatni az ember egész életére.
Ritával egy négy alkalmas Coachingon vettem részt. Előtte soha nem gondoltam volna, hogy a problémáimra a válaszok ilyen közel lennének.
Ajánlom mindenkinek, aki pozitívabban akar élni. Aki a halogatás helyett tenni akar, a pesszimizmus helyett látni akarja a jó dolgokat és a kifogások helyett a megoldásokat akarja keresni.
Köszönöm Rita, még beszélünk 🙂

-Czinszki Bálint-

“Elképesztően fárasztó, amikor nem látod, hogy eszik az életedet és miközben mindent magadra veszel emészted magad, a maximalizmus oltárán vekengsz. Sajnos mindenkinek van vak foltja, sokszor többet látunk bele az adott kapcsolatokba mint ami, legyen az baráti, vagy családi. Rita rávilágít arra, kinek meddig tart a problémája, valójában kit milyen impulzusok vesznek körül, rávezet szépen, hogy Te magad mondd ki mit jelentenek számodra az egészséges és értékes kapcsolatok, majd tükröt tart, hogy ezeknek a paramétereknek, amiket Te mondtál semmi közük nincs azon emberekhez, akik miatt rosszul érzed magad! Egyszerre bosszantó (tudtam,de nem sejtettem:)),másrészt felemelő, hogy nézőpontot váltva, kívülről figyelve magamat, mit is tenne a dolgozó, határozott és karakán énem, ezekben a szituációkban és jelentem MEGVAN! Hogy mit adott? Nyugalmat és még több magabiztosságot!
 
2. Hogy érzeted magad?
Szörnyen😎Volt egy rész, amikor azt mondtam neki, hogy nem beszélgetek vele többet😊
Olyan kérdéseket tesz fel, hogy esélye nincs a mellébeszélésnek, tű pontosan rájössz a helyzetek valódi mozgatórugójára, ami nem mindig komfortos! Egy nehéz tanulási folyamat volt, amivel rengeteg eszközt kaptam a kezembe, amitől klasszisokkal jobban érzem magam!
 
3. Miért ajánlanád másoknak is?
 
A jó kérdés, hogy miért ne? 
Ha felelős vezető vagy, aki igényes a munkájára, a családjára és a közvetlen kapcsolatrendszeré, akkor a minimum a 100% az elvárt önmagaddal szemben, ha ez kevesebb, akkor irány Rita. Egy alkalomra mentem, egy adott szituáció miatt, ha jól emlékszem 25 perc alatt sikerült megfejtenem a segítségével, amin hónapok óta agyaltam, és ennek örömére mertem belevágni egy szép nagy vakfolt kisimítására és vettem igénybe a 4 alkalmat.  Igaz végzettségét tekintve nem optometrista, de a coaching ülések végére fokozottan javult a látásom, ami több dioptriát is jelentett a végére!🤓
 
Coach-hoz járni nem Ciki, hanem Bátorság😉Légy te is bátor!!!

-Bárdos Barbara-

“Olyat sikerült elérnem, amire régóta készültem és Rita segítségével sikerült is! Rámutatott olyan dolgokra bennem/magamban,amiket még saját magam sem fedeztem fel és/vagy vallottam be magamnak. Rita fantasztikus coach. Abszolút ajánlom mindenkinek mindenféle életszakaszban. Biztos,hogy a jövőben is hozzá fogok fordulni segítségért.”
 
-Zsuzsi-
“Annak idejèn, azèrt fordultam hozzàd, hogy megtanuljam jobban kezelni ès irànyítani a fejemet, gondolkodàsomat. Szerettem volna a lehető legtudatosabbá válni a páston és azon kívül is.
Mikor elkezdtünk beszéni, nagyon hamar jött is az eredménye. Magabiztosságot adott, mert tudtam hogy ilyen téren is szakemberrel dolgozom. Aztán ahogy telt az idő és egyre többet dolgoztam veled, nagy önbizalmat és magabiztosságot adott az is, hogy tudtam bármilyen probléma mutatkozik is, van rá gyógymód ès meg tudom oldani.
Azért ajánlanálak téged bárkinek mert maximálisan rugalmas, mindig segítőkész vagy. Nagyon hiteles vagy, sokszor tapasztalatokat is megosztasz és mindenre van ötleted. Tényleg kiemelném, hogy bármikor lehet rád számítani mindig van egy tíz perced ha netán egy fontosabb verseny előtt valami kérdésem támadna. Ez nem feltétlen jellemző minden coach-ra. A tréningeken nagyon közvetlen a viszony ezáltal jó a hangulat és mindig jó a kisugárzásod.”

-Berci-

“Hálás vagyok Ritának a coaching ülésekért, amik hozzásegítettek, hogy újra felfedezzem a bennem lévő értékeket, ezzel önbizalmat adva új karrierem és vállalkozásom elindításához. 
Eleinte izgultam az ülések előtt, de Rita magabiztos, támogató jelenlétének köszönhetően a beszélgetések alatt biztonságban éreztem magamat így mindig sikerült hamar feloldódni.
Sokáig egyedül próbáltam előre jutni, de most már tudom, hogy a coachinggal gyorsabban, nagyobb léptékben tudok a céljaim felé haladni.”

-Hajdú Mónika-

“A Rita által nyújtott choaching a szakmai és a magánéletemre nézve is abszolút gyors és tartós eredményt hozott. Hozzáértésével rendkívül hamar elérte, hogy tartós előrelépés történjen az életem problémásnak tartott területein. Köszönöm, új perspektívák nyíltak meg előttem!”

-Juhász Beáta-

“Eddig minden rendben futott és most megakadtál? Az eddig bevált módszerek nem hozzák az elvárt eredményt? Ha úgy érzed elakadtál az életed aktuális szakaszában és azt is érzed, h ezeket az akadályokat csakis saját magadnak köszönheted, az agyad „játszik“ veled (és nem mások) akkor mindenképpen ajánlom neked, h keresed fel Ritát.

Nagyon tetszett, h az élet minden területere kiterjedő témákat érintettünk,így a teljes képre lehet fókuszálni (nem csúsztunk el egy adott irányba és dől el/meg a mérleg, mert éppen most oda helyezzük a hangsúlyt)

Kifejezetten tetszett a pozitív hozzáállásod/személyiséged valamint az (ez nálam nagy szó), h nagyon gyorsan „egymásra tudtunk hangolódni“ (ez nálam sok esetben több idő).

Kedveltem a feladatokat, mert szeretem az „agyalós“ dolgokat és tetszett, sok esetben meg is lepett, az azokból kijövő eredmény is.

All in all: én szerettem a közös „munkát“.

Pozitív mindset

Jó feladatok

Jó hangulat

Értetted amit mondok (meg ha sok esetben tele is volt idegen szavakkal )

Volt egy-két kérdés, amire nem tudtam lendületből válaszolni, ott picit több időre lett volna szükségem.

-Balogh Norbi-

“Sikerült végre döntenem! A coaching előtt két utat láttam magam előtt; az egyik az akkori “státusz” követése, vagy teljesen új területre evezek és új életvitelt indítok.
Rita segített a szálakat kibogozni és rávilágítani arra a tényre, hogy a státusz nem ér semmit. Foglalkozzak azzal amit régóta szeretnék. 
Mindezt amellett tudta elérni, hogy feszélyezve éreztem volna magam a coaching alkalmakkor. Váltottam és ezt neki is köszönhetem!
Ha összekavarodtál ebben a kesze-kusza világban, akkor fordulj Ritához, mert a szakmaiságán túl dinamikus személyisége biztosan megoldást fog nyújtani!”

-Balázs-

“Visszaállította a béka popója alatti szinten lévő önértékelésemet a rendes helyére. Megint kiegyensúlyozott lettem.Megtanított más szempontok alapján látni és érezni a külső ingereket. Stabilabbá váltam mint előtte voltam

Könnyednek és felszabadultnak éreztem magam beszélgetéseink alatt. Könnyebben boldogul kettő, mint egy, mert ha az egyik elesik, a másik felsegíti. Ebben a folyamatban egy profi szakember irányított segítségével, de saját magam erejével és akaratával tudtam felállni és megerősödni. Sokkal rövidebb idő alatt, mintha nem kérnék segítséget.”

-Balogh Lajos-

“Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a lehetőséget. Nagyszerű érzés volt, ahogy a félelem-panelek és akadályok szinte egymás után tűntek el a fejemből. A kérdéseid által sokkal határozottabb és magabiztosabb lettem, vállalkozásomban mertem árat emelni. A cél amelyről beszéltünk mindig előttem lebeg. Minden nap teszek érte, vagy munkával vagy sporttal.”

-Kriszti-

“Nekem kifejezetten tetszett és hasznos volt a közös “munka”, amit én inkább beszélgetésnek neveznék, hiszen soha nem éreztem munkának amit el kell végezni. Ezért is volt hasznos,mert nem volt a levegőben a muszáj érzés!
Sokat segített akár a mindennapos és a jövőbéli dolgaim átértékelésében.
Kíváncsi természetem lévén szeretek új és hasznos dolgokat kipróbálni és megismerkedni velük.
Már az első alkalom után is éreztem és tapasztaltam az eredményét!
Azt gondolom, hogy sokaknak segítségére lehet a coaching.
Sőt, ha egyszer eljutna az alap oktatás ehhez hasonló szintre, az nagyban hozzájárulna az emberek minden napos életviteléhez!”

-Fekete Mihály-

“Szerettem volna új dolgokat kipróbálni állás terén, aminek érdekében tettem is lépéseket, de nem igazán sikerült elengedni azt a területet sem amiben eddig dolgoztam, noha tudtam, hogy nem akarok hosszú távon ezzel foglalkozni. Egy jó fél évig örlődtem ezen és próbálkoztam különböző helyeken munkahely váltással, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.
Meséltem az egyik családtagomnak, hogy milyen helyzetben is vagyok. Ő javasolta, hogy érdemes lenne elmennem egy Coach-hoz, így ismerkedtem meg Ritával. (Itt megjegyezném, hogy nyitottan de szkeptikusan álltam ehhez a dologhoz,
mivel a mai közösségi média világában már mindenki nagy motivációs szakértő/tréner és valamiért nekem ez volt meg a fejemben ezzel a hivatással kapcsolatban.)
Pár nappal későbbre kaptam időpontot. Már a beszélgetés legelején nagyon közvetlenül és felszabadultan tudtunk beszélgetni, ami a megítélésem szerint elengedhetetlen egy ilyen helyzetben.
Hatalmas segítség volt az a cirka 1,5 óra amit elbeszélgettünk, mert ráébredtem arra, hogy valójában én álltam rosszul a dolgokhoz és az, ami az én nézőpontonból teljes erőbedobásnak tűnt, valójában nem volt más mint ücsörgés a komfortzónában. Fontos kiemelnem, hogy ÉN ÉBREDTEM RÁ és nem ő javasolta/ajánlotta, hogy szerinte mit kellene tennem.
Rá egy pár hétre kaptam egy állásajánlatot és egy új fejezet kezdődött az életemben, hála Ritának.
Kellemesen csalódtam a coaching-ban és biztos, hogy ha újra ilyen helyzetbe kerülök, akkor ismét fel fogom keresni.”

– Tőkés Máté-

“Egy dolog járt a fejemben, amikor először felhívtam Ritát, hogy igénybe vegyek egy 4 alkalmas coaching folyamatot: rosszabb ettől nem lehet… na de mi van, ha jobb lesz? Mivel korábban még nem vettem részt hasonlóban, elvárások nélkül vágtam bele, mégis kíváncsian, hova jutunk el a végén. Rita nem árul zsákbamacskát: kerek-perec közölte, mire számíthatok, nem vesztegette az időt klisés ígéretekre és elcsépelt fordulatokra. Ez a fajta direkt, őszinte és gyakorlatias kommunikáció első perctől szimpatikus volt. Rita közvetlensége viszont rendkívül profi hozzáállást takar. A beszélgetés során végig óriási figyelemmel és nyitottsággal fordul alanyához, így vele beszélgetve egy partneri viszony alakul ki. Magabiztossága pedig érezhetően nem csak könyvekből táplálkozik, hanem rengeteg tapasztalatból – a sajátjából és másokéból is. Egy olyan gondolkodás- és szemléletmódot sajátítottam el észrevétlenül a 4 alkalom során , amely segít felismerni és értékelni az apró örömöket és pozitívumokat a mindennapokban, azokat az apró sikereket, amik felett gyakran elsiklunk. Segített rájönni, hogy én döntöm el, mit látok az életből és mire fókuszálok: hogy az a bizonyos pohár bizony inkább félig teli, mint üres. Egy olyan eszköztárat kaptam Ritával beszélgetve, amitől rosszabb  semmiképp sem lesz, jobb viszont – most már tudom – igen. És hogy az első tapasztalatok után mit gondolok a coachingról? Hogy időről-időre mindenkinek szüksége van egy Konkoly Ritára!” 

-Mészáros Péter-

Ha elakadtál… magad körül forogsz… nem látod a kiutat… ha kicsit távolabbról tekintenél az életedre… ha a kifogások helyett nyitott vagy a megoldásokra… ha egy új látásmódot szeretnél elsajátítani… ha panaszkodás helyett végre TENNI szeretnél magadért! ♥️
Szívből ajánlom Neked Rita coaching üléseit!
▪️hatékony, személyre szabott, gyors segítség
▪️azonnal működő új szemlélet
▪️emberség, korrektség, empátia, őszinte segítő szándék
▪️könnyed, laza mégis határozott stílus
Keresd bizalommal! Rita egy csoda!

-Pálma-

 

“Számunkra elengedhetetlen a profizmus, a bizalmi alapon működő rendszerünkben, így nem volt kérdés, hogy felkérjük Ritát egy csoportos coaching sorozatra, támogatva ezzel tagjainkat, mivel végre van olyan, aki ezt jól csinálja és van szerencsénk ismerni.

Ha röviden kellene jellemeznem, egy szó jut az eszembe: profizmus, na jó több is 🙂 figyelem, precizitás, valamint gondosan ügyel, hogy támogató jelleggel működjenek ezek kurzusok, a jó szándék és a tisztelet jegyében.

Íme pár visszajelzés, amit róla mondtak az ügyfelek:

  • Nagyon érdekes volt! Kíváncsi voltam, hogyan működik és kiderült, hogy remekül, Rita nagyon profin vezeti. Nem csak az alanynak segített szerintem, hanem a többieknek is.
  • Köszönöm Szépen a lehetőséget Rita! Nagyon jól éreztem magam a csoportos coachingon, egy élmény volt, és mint esethozó nagyon hasznos volt számomra. 🙂 Ajánlom Mindenkinek Ritát! Keressétek, mert biztosan fog tudni segíteni bármilyen élethelyzetben!
  • Rita remekc, végig irányított és segített minket, hogy miként tegyük fel helyesen kérdéseinket, és ennek hatására szerintem sikerült az esethozó gondolatait elindítani egy másik vonalon is

Kiknek és miért ajánlom?

Akik az üzleti életben nehezebben hoznak meg egy-két döntést,  azoknak, akiknek kell egy külső pont, hogy tisztán lássák magukat, és akik szeretnének maguktól rájönni, hogy merre is szeretnének menni, mivel az igazi Coach, egy mentális edző, aki kérdez és az nálunk nem más, mint dr.Konkoly Rita.

-Bárdos Barbara a BCC Országos Fejlesztési Vezetője-

“Szia Rita…háát…Te mennyire jó vagy…komolyan olyan fordulatot hoztál a gondolkodásomba.
Imádom, hogy kérdések vannak, s a válaszok mindenkinek a sajátjai, és a saját tempójában meg is érkeznek😍😍😍… s te nagyon jó helyen vagy ebben a hivatásban, nagyon átjön.”

-Karsai Pálma-

 

“A jelenkori társadalmunk, az emberi kapcsolataink szinte determinálják azt, hogy legyen olyan életszakaszunk ahol kissé elakadunk, ahol szükségünk van egy segítőre.
Ez lehet egy közvetlen barát is, de sokszor egy külső személy elfogulatlanul, hatékonyabban tud minket ezeken a lelki megtorpanásainkon tovább lendíteni. Véleményem szerint még mindig inkább elfogadóbbak vagyunk a szenvedélybetegségekre/alkoholba, drogba menekülésre/ mint arra, hogy bátran forduljunk képzett segítőinkhez, a coach-hoz.
Remélhetően a jövő ezt is elhozza majd számunkra,hogy elfogadóbbak leszünk erre a szemléletmódra.”

-Poncsák Csaba-

 

Több alkalommal vettem már részt csoportos coaching-on. Minden alkalommal lelki felüdülés, energetizáló élmény. Két óra alatt a pokolból a mennyországba kerülhetünk.

Olyan energiák, felismerések áramlanak egy-egy ülésen, melyeket együtt megélve tudunk csak előhívni. Különösen most van ennek nagy jelentősége, mert a járvány miatti izoláció sokaknak óriási lelki nyomás.

Rita szakmai profizmusa a garancia arra, hogy innen minden résztvevő pozitív élménnyel gazdagodva kezdheti el otthon, vagy szakember segítségével a munkát önmagán. Mert ez csak az első lépés!

Nincsenek hibák, csak tapasztalások, melyekért nem kell szégyenkeznünk senki előtt. Soha nem leszünk tökéletesek az önismeret rögös útján, de ha tisztában vagyunk erősségeinkkel és gyengeségeinkkel sikeresebben manőverezhetünk az életben. Ehhez ad segítséget a csoportos coaching és Dr. Konkoly Rita. A többi rajtad múlik!

-Évi-

 

” A közös gondolkodás mindig hasznos! Viszont, amikor ez egy profi által van irányítva, akkor a jövőt vetíti elénk, Rita ebben profi.”

“Határozott, bizalmat elnyerő személyiséged megfordította a gondolataim! Köszönöm Rita a coachingot!  “

” Merj megnyílni és együtt gondolkodni másokkal! Rita által vezetett csoportos coaching erre a legjobb felület. Ha van benned egy aktuális üzleti kérdés vagy elakadás próbáld ki!”

-BCC tagtársak online csoportos coaching-

 

Első alkalommal vettem részt csoportos coaching-on, így nem is igazán tudtam mire számítsak, hogyan fog zajlani, de mindenképpen tudtam, hogy valami pozitív dologgal fogok gazdagodni tőle.
De a vártnál sokkal jobb volt.
Hihetetlen milyen nagyszerű emberek társaságában töltöttem el ezt a 2 órát, és nagyon jól esett megosztani velük életem történéseit, figyelemmel és bizalommal álltak hozzám.
Rengeteg jó meglátásuk volt, megannyi hasznos javaslattal, tanáccsal tértem haza, és rendkívül motiváltan és feltöltődve. Az ember legszívesebben ilyen inspiráló emberek közelében töltené napjait.

.– Judit-

 

“Vonakodtam eleinte a coaching gondolatától, de egy percét se bántam meg. Mióta Ritával beszélgetek, sokkal tudatosabban tudok figyelni magamra és a gondolataimra. Ami még szembetűnőbb,hogy nem csak én de a környezetem is észrevette rajtam a változást, már pár alkalom után! Rita személyében egy kedves és segítőkész embert ismerhettem meg, aki felkészülten várja, hogy segíthessen másoknak. Csak ajánlani tudom, annak aki úgy érzi megakadt a életének valamelyik részén, vagy nem tud úgy fejlődni ahogy szeretne.

-Boros László- 

“Pár alkalom is elegendő volt ahhoz, hogy lássam, amit korábban akadályként gondoltam, azt más gondolkodásmóddal és szemlélettel át tudom formálni előnnyé, pozitív tulajdonsággá. Rita segített abban, hogy rendszerezzem a fejemben, melyek az igazán fontos és lényeges dolgok, melyek azok a területei ez életemnek, amelyek jól, illetve kevésbé jól működnek. Megvizsgáltuk, hogy a jól működő területeken elért sikereimet, a már megszerzett tapasztalataimat hogyan tudom átültetni más élethelyzetekbe a problémák megoldása érdekében. A coaching során megtapasztaltam, hogy a rossz beidegződéseim, szokásaim elhagyásával a felszabadult energia és idő a céljaim elérésére fordíthatóak.”

-Tóth Brigitta-

“A mostani volt az első találkozásom a coachinggal, ami egy teljesen pozitív élmény volt számomra. Hálás vagyok azért, hogy egy másik perspektívából is ráláthattam a mindennapi problémáimra, és egyszerű példákkal magam jöhettem rá a válaszokra. A beszélgetések jó hangulatúak voltak, miközben nem tértünk el a fő problémától. Úgy érzem ez a két alkalom nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a jövőben egy pozitívabb életszemléletet tudjak kialakítani.”

-Nagy Bogi –

“Korábbi negatív tapasztalataim miatt féltem attól, milyen lesz a coaching ülés. Megnyílhatok-e őszintén anélkül, hogy visszaélne a másik fél a tőlem kapott bizalommal? Rita már az első találkozásunk alkalmával megnyugtatott, hogy nem kell tartanom semmitől, és így is volt. Teljes mértékig biztonságban éreztem magam mindvégig, nem kellett attól tartanom, hogy megítél, kellemetlen helyzetbe hoz. Mert igen, korábban annyira rossz élményem volt egy hasonló szituációban, hogy nekem ez nagyon fontos szempont volt. Rita egy pillanatra sem adott okot arra, hogy elbizonytalanodjak abban, jól döntöttem, amikor elmentem hozzá.
Az a hasonlat jutott az utolsó ülésen eszembe, amikor a kis elefántot kikötik egy oszlophoz, és nagy korában is a körül a cölöp körül sétál körbe-körbe. Az a pár négyzetméter a világa, mert nem tudja, hogy már el tudna menni könnyedén. Én is úgy éreztem magam, mint az elefánt, de Rita megmutatta, hogy ki tudom húzni a cölöpöt, és oda megyek, ahová csak akarok. 🙂
Köszönöm szépen még egyszer! :).”

– Vámosi Judit-

“A folyamatos stressz és önbizalom hiányom miatt fordultam Ritához. A jól irányzott kérdések segítettek ráébredni, hogy feleslegesen eszem magam és stresszelek apró dolgokan.
Nekem nagyon sokat segítettek ezek a beszélgetések.
Rávilágítottak arra, hogy minden a hozzáállásunktól függ.
Úgy érzem, hogy irányba állítottak, a többi meg már tőlem függ.
Köszönöm a segítséget!”

-Bálint Botond-

“Kedves Rita, nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget,amit tőled kaptam az elmúlt hetekben!Köszönöm a lelkiismeretes munkád,amit mindig úgy éreztem,hogy 100%-os.Segítségeddel és rávezető kérdéseiddel elkezdtem a “problémáimat” illetve önmagam más nézőpontból kezelni.Nagyon tetszett a coachingban,hogy nem mentél bele a múlt sérelmeibe,hanem mindig a “MOST”-ban dolgoztunk tehát jelen időben!Ha bármikor picit kétségbe esek ,azonnal eszembe jutnak a kérdéseid! Elindítottál egy másik úton,ami el sem hinnéd mennyit segített nekem. Remélem még sok olyan ember segítségére tudsz lenni,akik “elakadtak” út közben és nem tudják merre tovább.Szerintem hatalmas segitség ez a mai fiataloknak és idősebbeknek, hiszen nagyon sokan vannak igy akik nem mernek segítséget kérni.Természetesen te sem vagy varázsló és ehhez partnernek kell lenni,de köszönöm ,hogy megmutattad,hogy soha senki nem tudhatja jobban a választ csak saját magad!:)) Kivánok neked a jövőben minden jót!”

-Viki- 

“Régóta éreztem azt, hogy változtatni szeretnék az életemen, mert ez így nem jó. Akkor még nem tudtam megfogalmazni mit is szeretnék. Ekkor találkoztam Ritával. Már az első beszélgetésünk alkalmával leraktam nála egy hatalmas terhet, amit régóta cipeltem magammal. És ez minden további alkalommal ugyanígy megtörtént. Teljesen megváltozott az életem, van jövőképem, nem görcsölök a problémákon, a jövő nem csak egy sötét mumus számomra. 57 éves elmúltam és pár alkalom elég volt arra, hogy teljesen megváltozzon az életem. Nyugodtabb vagyok. Ritának köszönhetően más ember lettem, örülök, hogy megismertem. Nagyon kedves és jó szakember, több éves negatív spirálból húzott ki.”

-Zsuzsa –

“A coaching folyamat óta sokkal kellemesebbé vált az élet. Jó irányba tereltél, pedig igazából nem tettél semmit azon kívül, hogy rávezettél arra: egyedül én vagyok képes a változásra. Nagyon hálás vagyok ezért. Köszönöm!”

-Zoltán-

“Teljesen le voltam blokkolva agyilag, nem tudtam elindul egy irányba az életemben. Nyugodtabb vagyok. Könnyebben veszem az akadályokat. Kevésbé idegesítem fel magam a dolgokon. Figyelmen kívül hagyom a kollégák beszólásait.”

-Danila Gábor-

“Drága Rita! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, hogy a MAGAM tükrében észre veszem, látom és elhiszem MAGAM!”

-Fekete Ágnes-

“Életem egyik nehezebb időszakában fordultam Ritához, amikor úgy éreztem karrieremben és magénéltemben is elakadtam. A segítségével elkezdtem meglátni a pozitívumokat, átlátni szituációkat és megérteni a reakciókat. Rita barátságos, rugalmas és bármikor elérhető. Szívből ajánlom bárkinek, én biztosan hozzá fogok fordulni egy hasonló időszakban vagy amikor a személyiségem fejlesztésével szeretnék foglalkozni szakember segítségével.”

  • Dencsák Éva-

“Ritához fordultam segítségért egy nehéz időszakban, amikor úgy tűnt, hogy az életem egyik területe sincs rendben. Pár beszélgetés után igazából magam válaszoltam meg olyan fontos kérdéseket, amelyek segítettek átlátni a káoszon és ezáltal kibontakoztak a megoldás felé vezető irányok is. Mindezt úgy értem el Rita segítségével, hogy ő igazán meghallgatott és segített megérteni az összefüggéseket és rávilágított különböző mintákra a viselkedésemet illetően. Arra ösztönzött, hogy lépésről-lépésre lebontva fogjak hozzá a munkához és értékeljem a kisebb-nagyobb teljesítményeimet, amelyek mellett én korábban teljesen elsiklottam. Segített összerakni a kis mozaik darabkákat és kialakítani olyan, a személyemre szabott eszköztárakat, amelyekhez a mai napig tudok nyúlni, ha elakadnék. Néhány alkalom alatt megtanított nekem egy új fajta gondolkodásmódot, ami sokat segített előre lépni.”

-Siegel Andrea-

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Pin It on Pinterest