Közös sikereink

Referenciák

Ti mondtátok, Ti írtátok…

“Szerettem volna új dolgokat kipróbálni állás terén, aminek érdekében tettem is lépéseket, de nem igazán sikerült elengedni azt a területet sem amiben eddig dolgoztam, noha tudtam, hogy nem akarok hosszú távon ezzel foglalkozni. Egy jó fél évig örlődtem ezen és próbálkoztam különböző helyeken munkahely váltással, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.
Meséltem az egyik családtagomnak, hogy milyen helyzetben is vagyok. Ő javasolta, hogy érdemes lenne elmennem egy Coach-hoz, így ismerkedtem meg Ritával. (Itt megjegyezném, hogy nyitottan de szkeptikusan álltam ehhez a dologhoz,
mivel a mai közösségi média világában már mindenki nagy motivációs szakértő/tréner és valamiért nekem ez volt meg a fejemben ezzel a hivatással kapcsolatban.)
Pár nappal későbbre kaptam időpontot. Már a beszélgetés legelején nagyon közvetlenül és felszabadultan tudtunk beszélgetni, ami a megítélésem szerint elengedhetetlen egy ilyen helyzetben.
Hatalmas segítség volt az a cirka 1,5 óra amit elbeszélgettünk, mert ráébredtem arra, hogy valójában én álltam rosszul a dolgokhoz és az, ami az én nézőpontonból teljes erőbedobásnak tűnt, valójában nem volt más mint ücsörgés a komfortzónában. Fontos kiemelnem, hogy ÉN ÉBREDTEM RÁ és nem ő javasolta/ajánlotta, hogy szerinte mit kellene tennem.
Rá egy pár hétre kaptam egy állásajánlatot és egy új fejezet kezdődött az életemben, hála Ritának.
Kellemesen csalódtam a coaching-ban és biztos, hogy ha újra ilyen helyzetbe kerülök, akkor ismét fel fogom keresni.”

 

“Drága Rita! Köszönöm a részvételi lehetőséget az önismereti workshop-on. Hihetelen, hogy milyen felismerések születtek meg bennem a kérdéseid hatására. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a programot aki nem fél szembenézni saját magával. Megéri! Az este végén kapott kártyát azóta is magammal hordom mindenhova és bevallom sok helyzetben használtam már emlékeztetőül. Köszönök mindent!”

 

“A jelenkori társadalmunk, az emberi kapcsolataink szinte determinálják azt, hogy legyen olyan életszakaszunk ahol kissé elakadunk, ahol szükségünk van egy segítőre.
Ez lehet egy közvetlen barát is, de sokszor egy külső személy elfogulatlanul, hatékonyabban tud minket ezeken a lelki megtorpanásainkon tovább lendíteni. Véleményem szerint még mindig inkább elfogadóbbak vagyunk a szenvedélybetegségekre/alkoholba, drogba menekülésre/ mint arra, hogy bátran forduljunk képzett segítőinkhez, a coach-hoz.
Remélhetően a jövő ezt is elhozza majd számunkra,hogy elfogadóbbak leszünk erre a szemléletmódra.”

 

“Vonakodtam eleinte a coaching gondolatától, de egy percét se bántam meg.
Mióta Ritával beszélgetek, sokkal tudatosabban tudok figyelni magamra és a gondolataimra.
Ami még szembetűnőbb,hogy nem csak én de a környezetem is észrevette rajtam a változást, már pár alkalom után!
Rita személyében egy kedves és segítőkész embert ismerhettem meg, aki felkészülten várja, hogy segíthessen másoknak.
Csak ajánlani tudom, annak aki úgy érzi megakadt a életének valamelyik részén, vagy nem tud úgy fejlődni ahogy szeretne.

László- 25 éves (online coaching folyamat)

“Pár alkalom is elegendő volt ahhoz, hogy lássam, amit korábban akadályként gondoltam, azt más gondolkodásmóddal és szemlélettel át tudom formálni előnnyé, pozitív tulajdonsággá. Rita segített abban, hogy rendszerezzem a fejemben, melyek az igazán fontos és lényeges dolgok, melyek azok a területei ez életemnek, amelyek jól, illetve kevésbé jól működnek. Megvizsgáltuk, hogy a jól működő területeken elért sikereimet, a már megszerzett tapasztalataimat hogyan tudom átültetni más élethelyzetekbe a problémák megoldása érdekében. A coaching során megtapasztaltam, hogy a rossz beidegződéseim, szokásaim elhagyásával a felszabadult energia és idő a céljaim elérésére fordíthatóak.”

-Brigitta 30 éves-

“A mostani volt az első találkozásom a coachinggal, ami egy teljesen pozitív élmény volt számomra. Hálás vagyok azért, hogy egy másik perspektívából is ráláthattam a mindennapi problémáimra, és egyszerű példákkal magam jöhettem rá a válaszokra. A beszélgetések jó hangulatúak voltak, miközben nem tértünk el a fő problémától. Úgy érzem ez a két alkalom nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a jövőben egy pozitívabb életszemléletet tudjak kialakítani.”

-Bogi 20 éves-

“Korábbi negatív tapasztalataim miatt féltem attól, milyen lesz a coaching ülés. Megnyílhatok-e őszintén anélkül, hogy visszaélne a másik fél a tőlem kapott bizalommal? Rita már az első találkozásunk alkalmával megnyugtatott, hogy nem kell tartanom semmitől, és így is volt. Teljes mértékig biztonságban éreztem magam mindvégig, nem kellett attól tartanom, hogy megítél, kellemetlen helyzetbe hoz. Mert igen, korábban annyira rossz élményem volt egy hasonló szituációban, hogy nekem ez nagyon fontos szempont volt. Rita egy pillanatra sem adott okot arra, hogy elbizonytalanodjak abban, jól döntöttem, amikor elmentem hozzá.
Az a hasonlat jutott az utolsó ülésen eszembe, amikor a kis elefántot kikötik egy oszlophoz, és nagy korában is a körül a cölöp körül sétál körbe-körbe. Az a pár négyzetméter a világa, mert nem tudja, hogy már el tudna menni könnyedén. Én is úgy éreztem magam, mint az elefánt, de Rita megmutatta, hogy ki tudom húzni a cölöpöt, és oda megyek, ahová csak akarok. 🙂
Köszönöm szépen még egyszer! :).”

– Jutka-

“Meg szeretném köszönni neked a felkészült, segítő és precíz munkádat. Nagyon örültem a coaching alkalmaknak, és mint egy kisgyerek izgatottan vártam mindig a következőt. Már a kezdetektől szimpatikus voltál a nyugodt, határozott és magabiztos személyeséged által. A beszélgetéseink ezáltal könnyedén és gördülékenyen folytak, úgy mintha régóta ismernélek.

Mégis láttam, hogy jól felépített és felkészült stratégia szerint dolgozol. Mindig pontosan tudtad mikor, mit és hogyan kérdezz tőlem ahhoz, hogy tisztán láthassam a saját utamat.

Soha nem mondtad meg, hogy mit és hogyan tegyek, mindig csak segítettél, hogy a megoldásra magam jöjjek rá. Az önbizalomhiányom és kisebbrendűség érzésem minden alkalommal egyre jobban csökkent.

Hálás vagyok a precíz munkádért! Köszönöm szépen!”

Mariann Németországból 37 éves-

“A folyamatos stressz és önbizalom hiányom miatt fordultam Ritához. A jól irányzott kérdések segítettek ráébredni, hogy feleslegesen eszem magam és stresszelek apró dolgokan.
Nekem nagyon sokat segítettek ezek a beszélgetések.
Rávilágítottak arra, hogy minden a hozzáállásunktól függ.
Úgy érzem, hogy irányba állítottak, a többi meg már tőlem függ.
Köszönöm a segítséget!” (online coaching)

„Már az első beszélgetés után megnyugvást kaptam. Sikerült jobban elfogadni, megérteni, mit miért teszek, illetve inkább nem teszek, pedig lehetne. Szeretetteljesebben állok magamhoz, elfogadóbb vagyok, és tudom, ha legközelebb elbizonytalanod, tudok segítséget kérni a tovább haladáshoz.”

Zsuzsi

“Nagyon vártam már az előre egyeztetett coaching beszélgetést Ritával, hiszen valójában nem tudtam hogyan is zajlik egy ilyen beszélgetés. Bár Ritával már régóta ismerjük egymást, most mégis egy új arcát mutatta meg számomra. Nagyon érdekesnek találtam a kérdezési technikáját, melyből csak a pozitív impulzusok áradtak. A beszélgetés során rájöttünk mi is az én gyenge pontom, melyre a coacholást érdemes folytatni. Rita nem megmondja helyettük mit tegyünk vagy hogyan tegyük a továbbiakban, ennek rávezetésére, illetve a megerősítésében segít. Ajánlom mindenkinek, aki elhatározta, hogy változtatni szeretne az életén, hogy az életet ne túlélje, hanem MEGÉLJE végre! Izgatottan várom a következő beszélgetést! 😉 Köszönöm Rita!”

-Zsófi 30 éves-

“Kedves Rita,
nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget,amit tőled kaptam az elmúlt hetekben!Köszönöm a lelkiismeretes munkád,amit mindig úgy éreztem,hogy 100%-os.Segítségeddel és rávezető kérdéseiddel elkezdtem a “problémáimat” illetve önmagam más nézőpontból kezelni.Nagyon tetszett a coachingban,hogy nem mentél bele a múlt sérelmeibe,hanem mindig a “MOST”-ban dolgoztunk tehát jelen időben!Ha bármikor
picit kétségbe esek ,azonnal eszembe jutnak a kérdéseid!
Elindítottál egy másik úton,ami el sem hinnéd mennyit segített nekem.
Remélem még sok olyan ember segítségére tudsz lenni,akik “elakadtak” út közben és nem tudják merre tovább.Szerintem hatalmas segitség ez a mai fiataloknak és idősebbeknek, hiszen nagyon sokan vannak igy akik nem mernek segítséget kérni.Természetesen te sem vagy varázsló és ehhez partnernek kell lenni,de köszönöm ,hogy megmutattad,hogy soha senki nem tudhatja jobban a választ csak saját magad!:))
Kivánok neked a jövőben minden jót!”

Viki- 25 éves (online coaching folyamat)

“Régóta éreztem azt, hogy változtatni szeretnék az életemen, mert ez így nem jó. Akkor még nem tudtam megfogalmazni mit is szeretnék. Ekkor találkoztam Ritával. Már az első beszélgetésünk alkalmával leraktam nála egy hatalmas terhet, amit régóta cipeltem magammal. És ez minden további alkalommal ugyanígy megtörtént. Teljesen megváltozott az életem, van jövőképem, nem görcsölök a problémákon, a jövő nem csak egy sötét mumus számomra. 57 éves elmúltam és pár alkalom elég volt arra, hogy teljesen megváltozzon az életem. Nyugodtabb vagyok, a rengeteg gyógyszert, amit hosszú évek óta mindig szednem kellett – és aminek a negatív mellékhatása már jelentkezett – fokozatosan csökkentem, egyre kevesebbet szedek. Ritának köszönhetően más ember lettem, örülök, hogy megismertem. Nagyon kedves és jó szakember, több éves negatív spirálból húzott ki, teljesen megváltoztatta az életemet. Pár beszélgetés alatt elérte azt, amit az orvosok gyógyszerrel évekig nem tudtak.”

-Zsuzsa 57 éves-

“A coaching folyamat óta sokkal kellemesebbé vált az élet. Jó irányba tereltél, pedig igazából nem tettél semmit azon kívül, hogy rávezettél arra: egyedül én vagyok képes a változásra. Nagyon hálás vagyok ezért. Köszönöm!”

-Zoltán- (online coaching folyamat)

“Teljesen le voltam blokkolva agyilag, nem tudtam elindul egy irányba az életemben. Nyugodtabb vagyok. Könnyebben veszem az akadályokat. Kevésbé idegesítem fel magam a dolgokon. Figyelmen kívül hagyom a kollégák beszólásait.” -Gábor-

“Drága Rita! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, hogy a MAGAM tükrében észre veszem, látom és elhiszem MAGAM!”

-Ági-

“Életem egyik nehezebb időszakában fordultam Ritához, amikor úgy éreztem karrieremben és magénéltemben is elakadtam. A segítségével elkezdtem meglátni a pozitívumokat, átlátni szituációkat és megérteni a reakciókat. Rita barátságos, rugalmas és bármikor elérhető. Szívből ajánlom bárkinek, én biztosan hozzá fogok fordulni egy hasonló időszakban vagy amikor a személyiségem fejlesztésével szeretnék foglalkozni szakember segítségével.”

-Éva-online coaching-

“Ritához fordultam segítségért egy nehéz időszakban, amikor úgy tűnt, hogy az életem egyik területe sincs rendben. Pár beszélgetés után igazából magam válaszoltam meg olyan fontos kérdéseket, amelyek segítettek átlátni a káoszon és ezáltal kibontakoztak a megoldás felé vezető irányok is. Mindezt úgy értem el Rita segítségével, hogy ő igazán meghallgatott és segített megérteni az összefüggéseket és rávilágított különböző mintákra a viselkedésemet illetően. Arra ösztönzött, hogy lépésről-lépésre lebontva fogjak hozzá a munkához és értékeljem a kisebb-nagyobb teljesítményeimet, amelyek mellett én korábban teljesen elsiklottam. Segített összerakni a kis mozaik darabkákat és kialakítani olyan, a személyemre szabott eszköztárakat, amelyekhez a mai napig tudok nyúlni, ha elakadnék. Néhány alkalom alatt megtanított nekem egy új fajta gondolkodásmódot, ami sokat segített előre lépni.”

-Andi-online coaching-

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ

Pin It on Pinterest