Külső- belső megújulás

Legyél kívül-belül önmagad legjobb verziója!

Hiszünk abban, hogy a külső megjelenésünk és a belső állapotunk, megéléseink kölcsönösen hatnak egymásra. Erősíthetik, de gyengíthetik is egymást. Egy jól összeállított megjelenés nagyobb magabiztosságot ad, vagy ahogy Sarah Jessica Parker is mondta,

“minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned.”

Dr. Konkoly Rita

BLS Coach (business, life, sport)

Kókány-Tar Hajnalka

Szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
stiluskalandor.hu

Ugyanakkor, amikor úgy érzed, hogy rendben mennek a dolgaid, elégedett vagy az életeddel, egy tudatosabb öltözködés, magabiztos színválasztás még inkább erősíthet Téged, elkerülve azt a kínos szituációt, hogy a megjelenésed miatt érzed magadban a frusztrációt.

A színek hatással vannak a hangulatunkra, a tudatalattinkra, egy rosszul megválasztott öltözet akár az egész napodra rányomhatja a bélyegét.  Legyen ez munkahelyi, vagy hétköznapi ruhaviselet, vagy egy fontosabb eseményen a megjelenésed.

A legütősebb kombináció az, mikor elégedett vagy a megjelenéseddel és közben jól is érzed magad a bőrödben. Megvan az önismereted, az önmagadba vetett hited, a belső erőd, hogy könnyedebben kezeld az életed adta kihívásait, új és más nézőpontból meglásd azokat egy elégedettebb életért. Cél, beemelni téged a saját erődbe, tudatosságodba.

Így összefogtunk érted és elhatároztuk, hogy bevisszük a tudatosságot az életedbe. Tesszük ezt azért, hogy tudatosan figyelj magadra, a megjelenésedre és az életedben felmerülő kihívások minél könnyebb, hatékonyabb vagy gyorsabb kezelésére. Ne feledd: első benyomásra nincs második esély. Légy kívül, belül a legjobb önmagad!

Vedd igénybe szolgáltatás csomagjainkat!

1 alkalmas
Coaching ülés velem + Personal styling Hajnival

38.900 Ft

4 alkalmas
Coaching folyamat velem + Personal styling Hajnival

77.900 Ft

4 alkalmas
Coaching folyamat velem + Personal styling gardrób frissítéssel Hajnival

109.900 Ft

Tudj meg többet Hajniról, ismerd meg őt!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Pin It on Pinterest