Ne csak valentin napon légy szerelmes…..az életedbe!

2018. febr. 14.Coaching, Egyéb0 hozzászólás

Február 14! Valentin nap!

Légy szerelmes az életedbe!

 Ne csak egy napra tedd ezt az érzést és ne csak a párkapcsolatodra.

Őrülten jó szerelmesnek lenni, megélni az életet a számodra megfelelő társsal, őrült dolgokat csinálni, közös élményeket gyűjteni.

Mi történik, ha a párod épp nincs melletted?

Ha TE boldog vagy akkor is, amikor a párod nincs fizikailag melletted, amikor az adott pillanatban bármit csinálsz, azt szereted, arra rá tudsz hangolódni, és saját magad miatt élvezed az életet, szerintem az az igazi boldog párkapcsolat alap köve.

Amikor maga a szerelem érzése nyugalmat ad. Bízol magadban és a másikban is.

Nem generálsz felesleges feszültséget. Ha a párod a hobbijának él hagyod, és örülsz annak, hogy ő boldog. Nem akarod megváltoztatni, lebeszélni arról, ami őt feltölti. Nem akarod megmondani neki mikor, mit csináljon. Nem akarod birtokolni. Nem kéred folyton számon, mikor hol kivel volt és mit csinált.

Bízol! Elfogadod, hogy nem a tulajdonod. Hogy neki is megvan az élete csak helyet csináltatok egymásnak, egymás életében, hogy közösen még boldogabbak legyetek.

Elméletben ez hihetetlen könnyűnek tűnik, a gyakorlati megvalósításához mire van szükséged?

          önismeret

          tudatosság

          hit saját magadban

          hit az életben

          magabiztosság

          elfogadás

          elengedés és

ezek gyakorlása!

Mert egy másik ember csak ideig, óráig tud Téged feltölteni. Akár társról, akár barátról, családtagról van szó. Neked kell megtalálni mi az, ami boldoggá tesz, mert akkor nem a másiktól várod a boldogságot. Akkor nem függsz mástól, akkor nem teszel rá terhet, hogy Téged boldoggá tegyen.

Lehet, hogy van egy szuper társad, de ha mellette van egy rossz munkahelyed, az sajnos rányomja a bélyegét a mindennapjaidra. Az onnan hozott negatív energiák megmérgezik a kapcsolatot, mert tudat alatt lehet, hogy „féltékeny” vagy a párodra, amiért ő szívvel lélekkel belefeledkezik a munkájába. Vagy mert az emberi kapcsolatai harmónikusabbak, megtalálta a „helyét a világban”. Te pedig minden rossz érzésed rá vetíted ki, ami folyamatos konfrontációhoz vezet, örökös harc a másikkal. Felemészt…

A kapcsolatot nem előre viszitek, hanem romboljátok.

Kezdd a saját életed MEGélni és csinálj helyet benne a másiknak. Légy egyedül boldog, a másikkal pedig sokkal boldogabb. Csinálj minél több dolgot szívvel-lélekkel, minél több olyat, ami Téged feltölt, találkozz minél több olyan emberrel, olvass minél több olyan könyvet, cikket, bármit. És közösen is minél több ilyen programot csináljatok!

A párkapcsolatban sokszor elhangzik a mondat: nem látod milyen rosszul vagyok? Rossz napom volt. Neked mitől van ennyire jó kedved?

Na ilyenkor STOP! Mindenki maga felel a saját érzéseiért, gondolataiért. Egy pár vagytok, de nem ugyanaz a személy.  A másik segíthet Neked, hogy jobb kedved legyen: kedves szóval, humorral, hogy meghallgat. De ezt Neked kell tudni befogadni.

Ne arra törekedj, hogy neki legyen rossz kedve együttérzésből. Te mit tudsz tenni azért, hogy Neked jobb kedved legyen? Mennyire engeded meg, hogy felvidítson?

Én személy szerint minden pozitív hangzásával és értelmezésében egy „cinkostársban” hiszek, akivel az élet egy hatalmas kaland minden kihívásával együtt.

Ismerd meg önmagad!

Légy szerelmes az életedbe! Ma, holnap, holnapután, MINDIG! 

Kezdd az életet MEGélni, nem túlélni!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Pin It on Pinterest